Dorin Chiric
26-01-2024 15:47
Специализация: Установка ОС, ПО; Администрирование Баз Данных; Настройка серверов; Прочее (IT-Администрирование);
500 USD
открыт
город: Кишинёв
E-mail:
companiimd@rambler.ru

Descoperă oportunitatea de a face parte din echipa noastră din cadrul Primăriei Soldanesti! Suntem în căutarea unui Administrator de Sistem dedicat, pasionat de tehnologie și cu abilități remarcabile în domeniul IT.

Responsabilitățile tale de bază vor include diagnosticarea tehnicii de calcul, instalarea și configurarea sistemelor de operare și a programelor, precum și înlăturarea oricăror probleme legate de software, hardware sau rețea. Este posibil să fie necesare deplasări în raza municipiului Chișinău.

Cerințele față de candidat includ studii superioare sau medii de specialitate, precum și calități precum responsabilitatea, punctualitatea, activitatea și abilități de comunicare. Orice experiență anterioară pe un post similar este considerată un avantaj.

Te așteptăm în echipa noastră cu un mediu de lucru stabil, un pachet salarial motivant și beneficii sociale. Programul de lucru este full-time, iar biroul nostru este situat în centrul orașului. Alătură-te unui colectiv tânăr și agreabil la Primaria-Soldanesti.md și fii parte dintr-o experiență de lucru excepțională!