Valentin Arnaut
31-01-2024 14:41
Специализация: Настройка серверов; Администрирование Баз Данных; Прочее (IT-Администрирование);
800 USD
открыт
город: Кишинёв
E-mail:
companiimd1@gmail.com

La CargoTrans.md, suntem în căutarea unui coleg dedicat și responsabil pentru poziția de Administrator Baze de Date. Candidatul ideal va fi responsabil de verificarea și prelucrarea datelor furnizorilor, administrarea informațiilor în sistemul CRM și realizarea rapoartelor periodice pentru a monitoriza evoluția indicatorilor.

Cerințele pentru acest rol includ cunoștințe avansate de limba română/rusă și engleză, experiență de lucru cu baze de date constituind un avantaj. Competențele tehnice în Excel, Power Point, Word și CRM sunt de asemenea apreciate, alături de abilități analitice, atenție la detalii și orientare spre rezultate.

Printre responsabilitățile noului membru al echipei se numără administrarea datelor furnizorilor din sistemul informatic CRM, verificarea corectitudinii fișelor furnizorilor, realizarea rapoartelor zilnice, săptămânale și lunare pentru a urmări evoluția indicatorilor și asigurarea unei comunicări eficiente cu departamentele operaționale.

Oferim beneficii atractive, precum tichete de masă, training inițial și asistență pe perioada de integrare, oportunități reale de dezvoltare într-un mediu profesionist și o zi liberă în ziua ta de naștere.

Te așteptăm cu drag să te alături echipei noastre la CargoTrans.md, unde promovăm excelența și oferim oportunități de creștere într-un mediu plin de succes.