Ecaterina Burlacu
30-01-2024 15:40
Специализация: CMS, фреймворки, SaaS; Администрирование Баз Данных; Прочее (IT-Администрирование);
850 USD
открыт
город: Кишинёв
E-mail:
companiich@gmail.com

Bun venit în echipa noastră la Apicultura.md - suntem în căutarea unui Administrator Baze de Date dedicat și talentat! Dacă ești o persoană responsabilă, cu abilități avansate de limbă română/rusă și engleză, aceasta ar putea fi o oportunitate minunată pentru tine.

Responsabilitățile tale vor include administrarea datelor furnizorilor în sistemul informatic CRM, verificarea și prelucrarea corectă a informațiilor, precum și generarea rapoartelor periodice pentru a monitoriza evoluția indicatorilor. Cunoștințele avansate de Excel, Power Point și Word sunt apreciate, iar experiența anterioară cu bazele de date constituie un avantaj.

La Apicultura.md, oferim nu doar un loc de muncă, ci și o oportunitate de dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și profesionist. Beneficiile includ tichete de masă, training inițial și asistență pe perioada de integrare, precum și oportunități reale de dezvoltare a carierei tale.

Te așteptăm cu brațele deschise să faci parte din echipa noastră, unde vom lucra împreună pentru a atinge excelența. Aplică acum și hai să construim viitorul împreună!